Yhdistys


Airiston Kokoomus ry on vuonna 1985 perustettu, merihenkinen ja uudistusmielinen yhdistys, jonka kotipaikka on Turku. Meillä airistolaisilla on jo takana pala historiaa, mutta vastuullisen politiikan tekeminen on pysynyt agendalla. Ajattelemme, että kestäviä päätöksiä syntyy, kun taloudellisetsosiaaliset ja ympäristövaikutukset ovat osa kaikkea päätöksentekoa. Erityisesti haluamme määrätietoisesti edistää Itämeren hyvinvointia.

Politiikassa pitää olla tilaa innovatiivisuudelle ja rohkeudelle. Uskomme, että maailmaa pitää määrätietoisesti muokata. Se tarkoittaa parempien ratkaisujen etsimistä ja vanhojen toimintatapojen päivittämistä. Avoimuutta uusille ideoille.

Politiikassa pitää näkyä tekemisen ja toimimisen ilo. Politiikka on reilua, kun vuorovaikutus on aitoa: puhetta ja kuuntelemista. Airistolaiset lupaavat kuunnella ja puhua muita kunnioittaen ja erilaisuutta suvaiten. Oman edun ajattelun sijasta uskomme yhdessä tekemiseen.

Parhaita tuloksia syntyy, kun kaikilla on mahdollisuus osallistua. Vuorovaikutuksessa pitää haluta antaa puheenvuoro, kuunnella kysymys ja vastata niin kuin asia on. Pitää haluta kysyä mielipidettä niiltä, joiden elämään päätökset vaikuttavat. Politiikka ansaitsee luottamuksensa, kun toiminta ja päätöksenteko halutaan tehdä läpinäkyväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti